Tlačové správy

Bývanie v byte v novostavbe? Aj napriek vyššej cene je to výhodné

Veľa ľudí odrádza od kúpy bytu v novostavbe relatívne vyššia cena. Nezohľadňujú nižšie energetické náklady, kvalitu použitých materiálov a potenciálnu cenu pri následnom predaji bytu.

Ilustračný obrázok k článku Bývanie v byte v novostavbe? Aj napriek vyššej cene je to výhodné
Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste si už našli Vašu vysnenú novostavbu nejednajte priamo s developerom, ale radšej využite služby kvalitnej realitnej kancelárie, kde Vám može vyškolený a skúsený maklér ušetriť nemalé peniaze ;)

Byty na predaj v lokalite Hlohovec

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR , za posledný mesiac najviac zaujali tieto byty:

Hlohovec Železničná na predaj 2 izbový byt – novostavba

Reality holding+ ponúka na predaj 2. izbový tehlový byt po kompletnej rekonštrukcii v Hlohovci, na Železničnej ulici. Nachádza sa na prízemí / 1. poschodového bytového domu. Obytná plocha je 49,7 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene z ktorej je vstup do spálne a ďalej z priestrannej obývacej izby spojenou s kuchyňou a peknej kúpeľne s rohovou vaňou a spoločným WC. Na byte bola prevedená následná rekonštrukcia: nové plastové okná, plávajúca podlaha, keramická dlažba, znižované stropy, komplet nové rozvody, nové radiátory s meračmi, vstupné a interiérové dvere. Orientácia bytu je na Z. Mesačné náklady sú cca 45 € + elektrina. V byte je pripojenie na internet, káblovku a pevnú tel. linku. Kúpou je byt ihneď voľný. Má vlastné parkovanie. V blízkosti komplet občianska vybavenosť. Energetická trieda: C. Ev. číslo: 78687

- Bučany Bučany na predaj 3 izbový byt – novostavba

Na predaj 3 – izbový obecný byt (74 m2) v obci Bučany. Byt sa nachádza na 1/2 poschodí v novostavbe bytového domu, je slnečný a priestranný. K bytu patrí balkón, loggia a pivnica. Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kuchyne,3 izieb, samostatného WC, kúpeľne a komory. Vykurovanie a príprava TÚV je v byte samostatné. Nízke náklady na kúrenie. Internet v byte je zadarmo. Mesačné nájomné tvoria splátky obci vo výške 136.- EUR po dobu 23 rokov + energie. V obci je kompletná občianska vybavenosť. Obec Bučany sa nachádza 10 km od Trnavy a 8km od Hlohovca. Ev. číslo: 86940

Komplexné služby v sieti realitných kancelárií Reality holding +

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti. Každý, kto cez nás predá alebo kúpi svoju nehnuteľnosť, automaticky získava poukaz na pobyt na Kanárskych ostrovoch zdarma na Kanárskych ostrovoch zdarma – detailné informácie) .

Bývanie v HC
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM