Zuzana Jakubičková Tlačové správy

Býčie mäso? V reštaurácii SABROSA to najlepšie!

Novootvorená prevádzka Caffe & Restaurant SABROSA na Jarmočnej ulici je tu pre všetkých Hlohovčanov. Otvorená je pre všetkých zákazníkov, ktorí majú chuť na rannú kávu, výdatné obedné menu alebo večeru so špecialitou kuchyne...

Ilustračný obrázok k článku Býčie mäso? V reštaurácii SABROSA to najlepšie!
Foto: Zuzana Jakubičková

Približne 2 mesiace otvorená reštaurácia sa teší veľkej popularite a to vďaka svojim službám za skvelú cenu. Ponúkajú v nej v čase od 7:30 do 10:00 hod. raňajkové menu za 4 €. Ak svoje raňajky jete radšej zo svojho domu, vybrať sa do SABROSY môžete počas obeda od 10:00 do 14:00 hod. Denne vydajú cca 70 obedov v cene za 3,50 € majú vždy dve polievky a tri hlavné jedlá. A samozrejme ste vítaní na poobedné posedenie pri káve či večeru s partnerom či priateľmi.

Špecialitou tejto reštaurácie je, že ako jediná v Hlohovci ponúka veľmi nezvyčajný druh mäsa – mäso z býka. Profesionálny kuchár vám ho pripraví so všetkou parádou a odbornou starostlivosťou tak, že sa do SABROSY budete chcieť vrátiť znova.

!!! Od 1.12. AKCIA !!!

Do konca roka môžete využiť 10% zľavu na večeru pre seba a svojich blízkych. Stačí, ak v priebehu decembra prídete do reštaurácie SABROSA aspoň 10× na obedové menu a najbližšia večera bude pre váš stôl (bez ohľadu na počet ľudí, s ktorými prídete) so spomínanou 10 % zľavou.

Príďte sa sami presvedčiť o skvelej kuchyni a príjemnej atmosfére do Caffe & Restaurant SABROSA na Jarmočnú 2 v Hlohovci. Všetci ste srdečne vítaní!

Sabrosa
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM