Erik Bojničan Hádzaná

Boj do posledných chvíľ: Hlohovskí hádzanári tesne podľahli súperovi

Hráči hlohovskej Sporty predviedli v zápase boj do posledných chvíľ, na body to však nestačilo. Teraz ich čaká domáci súboj s Bratislavčanmi.

Ilustračný obrázok k článku Boj do posledných chvíľ: Hlohovskí hádzanári tesne podľahli súperovi
Zdroj: TASR

Našich hádzanárov čakal po víťazstve v Topoľčanoch tabuľkový sused z Nových Zámkov. Naši na súperovej palubovke predviedli boj až do konca, no na body to napokon nestačilo.

Už v úvode sa dostali Zámky do vedenia, no naši dokázali nepriaznivý stav otočiť a dostali sa do vedenia 1:2. Novozámčania však na domácej palubovke zvýšili obrátky a postupne sa dostali opäť do vedenia. Do kabín sa odchádzalo za stavu 15:10 v neprospech Hlohovca.

Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu a Nové Zámky mali gólovo navrch. Zvrat nastal v poslednej desaťminútovke zápasu, kedy Hlohovčania predviedli bojovnosť a chceli nepriaznivý stav zvrátiť. Dobrou hrou postupne sťahovali rozdiel, no na prípadné víťazstvo to už nestačilo. Po záverečnom hvizde rozhodcu svietilo na tabuli skóre 30:28.

Našich čaká ďalší extraligový zápas už v sobotu 26. novembra o 18:00. V Hlohovci v súboji o dôležité body privítajú Bratislavčanov, ktorých od Sporty aktuálne delia v tabuľke len dva body.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM