Erik Bojničan Samospráva

Bezplatná wifi v Hlohovci: Do týchto lokalít má pribudnúť

Internet je jedna z vecí, bez ktorých si mnohí vedia každodenný život len ťažko predstaviť. V Hlohovci majú pribudnúť lokality, kde bude zadarmo wifi.

Ilustračný obrázok k článku Bezplatná wifi v Hlohovci: Do týchto lokalít má pribudnúť
Zdroj: TASR

Moderné technológie sú súčasťou nášho každodenného života. Jednou z takých, ktorú mnohí využívajú takmer všade je prístup na internet. Aj v Hlohovci sa dajú nájsť miesta, kde sa dá zadarmo na internet pripojiť a pribudnúť majú i ďalšie lokality.

Ako informuje radnica, novinkou v poskytovaných službách verejnosti je postupné rozširovanie voľne prístupných wifi hotspotov vo vybraných lokalitách mesta. „Bezplatný prístup k internetu je okrem budovy mestského úradu aj na Námestí svätého Michala, na celej pešej zóne na ulici M. R. Štefánika a v okolí fontány na Starom Rínku,“ informuje mesto Hlohovec.

V druhej etape podľa vyjadrenia radnice pribudnú i ďalšie lokality. „V Šulekove bude voľne dostupná wifi sieť v okolí budovy mestského úradu na Šulekovej ulici a v okolí ihriska na Hájskej. V Hlohovci bude poslednou lokalitou park na ulici R. Dilonga,“ stojí ďalej vo vyhlásení mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM