Erik Bojničan Krimi

Autentické FOTO priamo z Hlohovca: Autá v plameňoch!

Horúce chvíle zažili hasiči z Hlohovca. Tí podľa ich slov museli zasahovať pri požiaroch áut v našom meste!

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO priamo z Hlohovca: Autá v plameňoch!
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

Dnes (01. marca 2016) v nočných hodinách bol podľa slov hovorkyne Hasičského a záchranného zboru Júlie Kedrovej ohlásený požiar osobného motorového vozidla na Bernolákovej ulici v Hlohovci. „V čase príchodu hasičov na miesto udalosti bola požiarom zachvátená ľavá predná strana vozidla a čiastočne aj motorová časť vozidla. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru bol použitý 1× vysokotlaký prúd. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Hlohovca,“ uvádza hovorkyňa, podľa ktorej následkom požiaru vznikla majiteľovi vozidla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 14 000,– Eur.

Podľa hasičov bola v ten istý deň v nočných hodinách bola nahlásená udalosť dymenie z garáže na Pribinovej ulici v Hlohovci. „Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o požiar osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzalo v garáži,“ pokračuje Kedrová.

Vozidlo bolo podľa hasičov zachvátené celé v plameňoch a požiar ohrozoval priľahlú obytnú budovu. „Na likvidáciu a lokalizáciu požiaru hasiči použili 1 x vysokotlaký prúd a 2 x C prúd. Po likvidácii požiaru hasiči ochladzovali priľahlú budovu. Na mieste udalosti zasahovali 4 hasiči z Hlohovca a 2 ks hasičskej techniky,“ dodáva hovorkyňa, podľa ktorej majiteľovi následkom požiaru vznikla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 27 000,– Eur.

Požiar auta v Hlohovci
5
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM