Erik Bojničan Hádzaná

Ak sa chystáte na semifinále môže vás čakať nemilé prekvapenie: Pre fanúšikov Sporty je len zopár lístkov!

Sviatok pre fanúšikov hádzanej v podobe semifinále extraligy sa presúva do Topoľčian. Pre fanúšikov Sporty Hlohovec je však vyčlenených len niekoľko desiatok lístkov.

Ilustračný obrázok k článku Ak sa chystáte na semifinále môže vás čakať nemilé prekvapenie: Pre fanúšikov Sporty je len zopár lístkov!
Foto: Róbert Jakubička / Zdroj: Dnes24.sk

Naši hádzanári vstúpili do semifinálových bojov víťazne. Na domáckej palubovke sa im podarilo pred plným kotlom podarilo dokonale zaskočiť HK Agro Topoľčany. Séria sa teraz sťahuje do Topoľčian, no na tento duel sa zrejme nepodarí dostať všetkým fanúšikom z Hlohovca. Lístkov je totiž obmedzený počet.

„Počet vstupeniek na zápas je limitovaný, HK Agro Topoľčany poskytlo fanúšikom hosťujúceho tímu podľa reglementu súťaže 70 vstupeniek, cena je 2 eurá,“ informoval klub HC Sporta Hlohovec na svojej stránke.

HC Sporta Hlohovec oznámila fanúšikom, že vstupenky na 2. semifinálový zápas play off Topoľčany – SPORTA si môžu zakúpiť v termíne 15.–17. 4. 2015 (streda – piatok, 12.00 – 16.00 hod.) v kancelárii MAYNET v ŠH Na Zábraní v Hlohovci.

Zápas je na programe v sobotu 18. apríla 2015 o 18:00 na palubovke HK Agro Topoľčany.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM