Erik Bojničan Rôzne

Aj tento rok čaká Hlohovčanov cesta do histórie: Prvé info o Stredovekých dňoch

Atmosféru stredoveku budeme môcť v Hlohovci zažiť aj tento rok. Organizátori už zverejnili prvé info o Stredovekých dňoch. Čaká nás pútavý príbeh.

Ilustračný obrázok k článku Aj tento rok čaká Hlohovčanov cesta do histórie: Prvé info o Stredovekých dňoch
Zdroj: All Marketing s.r.o.

Napriek tomu, že momentálne stále panuje zima, svetlo sveta uzreli prvé informácie o jednom z najväčších podujatí, ktoré sa v Hlohovci konajú. Tým sú Stredoveké dni. Počas ostatných rokov si získali mnoho verných fanúšikov a to nie iba z Hlohovca.

Obyvatelia nášho mesta, ako aj ľudia zo širokého okolia sa už teraz môžu tešiť na štvrtý ročník tohto podujatia v Hlohovci. Ako uvádzajú organizátori, návštevníci budú môcť i v tomto roku opäť zažiť skvelú atmosféru stredoveku ale aj veľa nových zaujímavosti, ktoré sa pripravujú.

Organizátori prezradili prvé z lákadiel chystaného podujatia. „Návštevníci budú sledovať osudy mladého rytiera, ktorý sa po smrti svojho otca dostane do učenia k svojmu majstrovi. Budeme ho sprevádzať pri výcviku, vo vojnách, pri dvorských zábavách, či na poľovačkách, aby sme nakoniec zistili, či sa mu podarí poraziť otcovho vraha v rytierskom turnaji na koňoch,“ informovali prostredníctvom sociálnej siete.

Známy je už aj dátum chystaného štvrtého ročníka. Atmosféru stredoveku budú môcť ľudia na vlastnej koži zažiť od soboty 24. júna 2017 do nedele 25. júna 2017 do 20:00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Tešíte sa na Stredoveké dni?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM